Beğen 0

Shahzoda & Sinan Akçıl Hırka

Shahzoda ve Sinan Akçıl‘ın, DMC etiketiyle yayınlanan “Hırka” isimli single çalışması video klibiyle teaser çalışması dijital ortamda yayınlandı. Yeni çalışmanın müzik severler tarafından büyük bir merak uyandırdığını sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yorumlar dikkat çekmekte. Hırka şarkı sözleri çalışma yayınlandığında bu konu üzerinden paylaşılacaktır.

Shahzoda & Sinan Akçıl Hırka Şarkı Sözü

Hırka single çalışması yayınlandığı, şarkı sözleri müzik severlerle paylaşılacaktır.

Shahzoda Diskografi
2002 Bor ekan
2003 Baxt boʻladi
2004 Keragimsan
2005 Baxtliman
2007 Assalomu alaykum
2009 Sevgi bor
2009 Unutmadim
2010 Tilayman
2011 Qora koʻzlaring
2013 Bu muhabbat
2014 Sen menga kerak

  • 27 Kasım 2015 tarihinde eklendi.
  • Yorum Yaz
  • 12 kez görüntülendi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz